Ydelser

Regnskab

Vi tager os af de dele af regnskabet som du ønsker. Bogføring, moms, løn, rykning af debitorer, afstemninger, indberetning til myndigheder mv. Vi er certificerede af Cereda.

Årsrapport / Årsregnskab

Vi hjælper med at lave din årsrapport og sørger for indberetning til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen samt SKAT eller vi kan klargøre dit regnskab til din revisor.

GDPR

Lad os hjælpe dig med at sætte din GDPR i struktur. Vi hjælper dig med at sætte jeres aftaler med leverandører, kunder mv. i en standardiseret og automatiseret løsning, hvori det også dokumenteres, hvor det er i har jeres personfølsomme data i virksomheden, let og overskueligt.

Økonomisk rådgivning

Vi hjælper gerne med udarbejdelse af budgetter eller delbudgetter for nye eller eksisterende forretningsområder. Input og økonomisk sparing.
Hjælp til at forhandle med banker eller øvrige samarbejdspartnere.

Forretningsplan / udvikling

Lad os hjælpe med at udarbejde en forretningsplan for jeres virksomhed. Det kan være i har brug for at komme til banken med en gennemarbejdet plan for at i kan realisere jeres nye drømme eller visioner for jeres virksomhed.

Iværksætteri

Står du og skal starte en virksomhed op kan vi hjælpe dig med at lave nogle forretningsplaner og eller gøre det overskueligt for dig præcis hvad der skal til og om din ide er økonomisk gennemfør bar og under hvilke konditioner.